Odzivi Razvoj 07

 

Uspeh AGROSAVE je primarno izgrađen na znanju i posvećenosti naših zaposlenih. Kao kompanija, fokusiramo se na brigu o zaposlenima i očuvanju životne sredine zasnovane na poverenju i poštovanju različitosti i jednakih mogućnosti. Našim zaposlenima nudimo atraktivne uslove i široke mogućnosti za individualni razvoj.

Redovni sistematski pregledi za naše zaposlene

Zaposleni AGROSAVE su ekološki svesni, o čemu svedoči i sprovođenje mera zaštite životne sredine.

Nastojimo da ispunimo naš slogan Život u sigurnim rukama preispitujući i unapređujući performanse sistema, zaštitu zdravlja i bezbednosti na radu, zaštitu životne sredine, etičko poslovanje, poštovanje ljudskih prava i rodnu ravnopravnost.

Dosta vodimo računa o zdravlju naših zaposlenih, pa im tako omogućavamo sistematski pregled jednom godišnje, jer ako nemamo zdravlje, nemamo ništa.

 

Odzivi Razvoj 08

 

Ekološko rešenje za prevoz zaposlenih

Vodimo računa da za svaki ekološki problem nađemo adekvatno rešenje, pa tako našim zaposlenima koji putuju na posao sa udaljenih lokacija obezbeđujemo zajednički prevoz kako bismo smanjili zagađenje životne sredine.
Očigledan je manji broj automobila na parkingu, čime je smanjena potrošnja goriva i emitovanje izduvnih gasova. Neki od zaposlenih koji imaju mogućnost da putuju biciklom na posao, dolaze istim, pa je tako parking za bicikle takođe obezbeđen.

Ekološko rešenje za ishranu zaposlenih

U okviru fabričkog kruga, AGROSAVA poseduje i sopstveni restoran. Za pripremu hrane i brigu o njenom kvalitetu odgovorna je kompanija sa kojom sarađujemo. Svakog dana se pripremi i servira između 250 i 300 obroka u dve smene.
Jelovnik restorana prilagođen je potrebama zaposlenih i podrazumeva unos određenog broja kalorija i svih nutrijenata potrebnih čoveku na dnevnom nivou.
Kako bismo sprečili bacanje hrane, nedelju dana unapred se planira tačan broj obroka i porcija, a kako bi se smanjile količine otpada, ne koristi se plastično posuđe i pribor.
Upravljanje otpadom iz restorana je u skladu sa Planom upravljanja otpadom i merama koje se sprovode.

Trudimo se da svakim danom svojim primerom utičemo i podižemo ekološku svest, a nadamo se da ćemo u bliskoj budućnosti rešiti problem zagađenja životne sredine.

 

Odzivi Razvoj 09