Edit Content

O nama

Agrosava je osnovana 1990. godine u Beogradu. Od samog početka, ideja vodilja bila je stvaranje specijalizovane firme u oblasti zaštite bilja. Ta ideja dovela je do partnerstva i bliske saradnje sa više multinacionalnih firmi, koja traje i danas.

Kontaktne informacije

Fungicid izuzetno široke primene – za voće, povrće, strna žita

image

Imate nedoumice kako da zaštite vaš usev? Svratite na kafu kod Agrosave i saznajte sve što vas interesuje.

Ako se pitate kako se pravi dobar imidž, naročito u svetu zaštite bilja, proces izgleda ovako: prvo se odabere dobra aktivna materija, testira njena efikasnost, napravi se dobra formulaciju i sve to lepo upakuje.

Upravo je takav Agrosavin preparat Image, fungicid izuzetno širokog spektra, delotvoran kako u voću i povrću, tako i u ratarskim usevima. Njegova aktivna materija je piraklostrobin, čija je efikasnost na bolesti u navedenim usevima dokazana detaljnim biološkim testiranjem.

Pa tako, Image daje jako dobar zeleni efekat u pšenici i to je velika njegova prednost. Poznato je da ako se listu zastavičaru produži vegetacija za samo jedan dan, to povećava prinose i do 150 kg/ha dnevno.

Što se tiče primene u voću, Image je jedan od retko registrovanih fungicida za suzbijanje raka leske. Za tu svrhu se koristi u količini 1 l/ha, i to u dva tretmana: jedan na početku sezone, kada krene listanje, a drugi na kraju sezone, pre opadanja listova.

Kod breskve se koristi protiv truleži plodova tokom skladištenja, u količini 0,65 – 0,8 l/ha. Ovo je značajno za svakog proizvođača, jer uz pomoć ovog preparata može da produži svežinu voća u skladištima. Image može da se koristi i u borovnici za suzbijanje pegavosti lista i stabla, u količini od 0,5 l/ha.

Takođe, ovaj preparat je odličan i za suzbijanje crne i sive pegavosti u povrću (paradajz, lisnato povrće), kao i za plamenjaču kod krastavca.

Dakle, reč je o jednom korisnom fungicidu, vrlo široke primene, te svaki proizvođač voća, povrća i strnih žita može da ga koristi kao protektivni i kurativni fungicid u borbi protiv mnogih bolesti.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=7XlUggYzQP0[/embedyt]

„Nagrada AAA Platinasta izvrsnost“

za 2021. godinu, sertifikat bonitetne izvrsnosti dun & bradstreet

Ovim sertifikatom Dun & Bradstreet Srbija potvrđuje da je subjekat postigao međunarodni standard bonitetne izvrsnosti i spada u grupu najuspešnijih kompanija u Srbiji, koje su najmanje tri godine zaredom ostvarile pravo na Zlatni AAA sertifikat.

Vise o nagradi na linkovima:

„Evropski Platinum AAA sertifikat“

za 2020.godunu, jedan od najprestižnijih sertifikata o bonitetnoj izvrsnosti u Evropi - Kreditni rejting Gold AAA

PLATINUM AAA sertifikat izdaje Bisnode AB Švedska, vodeća evropska firma za procenu poslovnog boniteta.Po identičnim i vrlo strogim kriterijumima, sertifikat za bonitetnu izvrsnost poslovanja Bisnode grupa dodeljuje u 30 zemalja Evrope.

Vise o nagradi na linkovima:

„Environmental Respect Award“

2014. godina, nagrada za očuvanje okoline dodeljena u SAD od DuPonta

Kandidati koji su konkurisali su ujedno prepoznali i nagradilli kompanije koje su tokom 2019.godine ostvarile odlične rezultate u procesu selekcije i regrutacije. Ovom prilikom smo odražali mali koktel kako bi prvoplasiranima uručili specijalna priznanja za odličan rezultat.

Vise o nagradi na linkovima:

„Najbolji proces selekcije kandidata za posao“

u okviru projekta "oceni put do posla" 2019. prema iyboru posetilaca sajta poslovi.infostud.com

Kandidati koji su konkurisali su ujedno prepoznali i nagradilli kompanije koje su tokom 2019.godine ostvarile odlične rezultate u procesu selekcije i regrutacije. Ovom prilikom smo odražali mali koktel kako bi prvoplasiranima uručili specijalna priznanja za odličan rezultat.

Vise o nagradi na linkovima:

„Beogradski pobednik“

za 2016. godinu, koji dodeljuje Privredna komora Beograda

Za trideset godina dodeljivanja nagrada, nagrade „Beogradski pobednik“ i „Plaketa“ ponelo je 191 privredno društvo i oko 60 preduzetnika, pojedinaca i institucija

Vise o nagradi na linkovima:

„Zlatna gazela“

za 2016. godinu, koja se dodeljuje najbrže rastućoj firmi u Srbiji

Zlatna gazela Srbije za 2016. godinu je kompanija "Chemical Agrosava" iz Beograda. Ovo priznanje, kojim međunarodna kompanija "Bisnode" nagrađuje najbolje među najbrže rastućim firmama, prvi put je dodeljeno u Srbiji, na svečanosti održanoj u sredu (18. maja 2016. godine) u Skupštini grada Beograda.

Vise o nagradi na linkovima: