Edit Content

O nama

Agrosava je osnovana 1990. godine u Beogradu. Od samog početka, ideja vodilja bila je stvaranje specijalizovane firme u oblasti zaštite bilja. Ta ideja dovela je do partnerstva i bliske saradnje sa više multinacionalnih firmi, koja traje i danas.

Kontaktne informacije

Gotova je setva soje – šta sada sa korovima?

albion

Imate nedoumice oko najbolje brige vaših useva? Svratite na kafu kod Agrosave i saznajte sve što vas interesuje.

Svako prisutstvo korova u usevu soje ozbiljno ugrožava prinose. Zato je vrlo bitno da pratite faze porasta, nicanja i soje i korova, i reagujete na vreme. Što pre pristupite suzbijanju korova, manje ćete komplikacija kasnije imati.

U tom cilju, Agrosava vam preporučuje preparat Albion. To je kompletan preparat, baziran na delovanju dve aktivne materije, bentazon i imazamoks, koje imaju dva različita mehanizma delovanja – kontaktni i sistemik. Zbog takvog sastava, Albion je visoko efikasan preparat u suzbijanju skoro svih širokolisnih i uskolisnih korova u usevu soje.

Ukoliko se pojave korovi na njivi, ubrzo nakon nicanja soje, dobro je odmah pristupiti njihovom suzbijanju korišćenjem Albiona u količini od 1 l po hektaru. Za suzbijanje otporne pepeljuge, Albionu se može dodati preparat Piano u količini 4 gr. Nakon 10-14 dana, radi se drugi tretman sa istom količinom primene Albiona i Piana, a tada se može dodati i 200 ml preparata ES Plus.

Tako ćete suzbiti sve što je niklo nakon prvog tretmana.

U situaciji kada zbog loših vremenskih uslova ne možete da uđete na njivu i ne možete da ponovite tretman u roku od 14 dana, te korovi prerastu početni stadijum, preparatu Albion tada možete dodati preparat Savazon u količini od 0,5 – 1 l po hektaru.

Agrosava vam nudi rešenje za skoro sve situacije i nepredviđene okolnosti, a stručna podrška vam je uvek dostupna za konkretan savet i preporuku šta i koliko koristiti za suzbijanje korova u soji.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=7rqwd2l2mFA[/embedyt]

„Nagrada AAA Platinasta izvrsnost“

za 2021. godinu, sertifikat bonitetne izvrsnosti dun & bradstreet

Ovim sertifikatom Dun & Bradstreet Srbija potvrđuje da je subjekat postigao međunarodni standard bonitetne izvrsnosti i spada u grupu najuspešnijih kompanija u Srbiji, koje su najmanje tri godine zaredom ostvarile pravo na Zlatni AAA sertifikat.

Vise o nagradi na linkovima:

„Evropski Platinum AAA sertifikat“

za 2020.godunu, jedan od najprestižnijih sertifikata o bonitetnoj izvrsnosti u Evropi - Kreditni rejting Gold AAA

PLATINUM AAA sertifikat izdaje Bisnode AB Švedska, vodeća evropska firma za procenu poslovnog boniteta.Po identičnim i vrlo strogim kriterijumima, sertifikat za bonitetnu izvrsnost poslovanja Bisnode grupa dodeljuje u 30 zemalja Evrope.

Vise o nagradi na linkovima:

„Environmental Respect Award“

2014. godina, nagrada za očuvanje okoline dodeljena u SAD od DuPonta

Kandidati koji su konkurisali su ujedno prepoznali i nagradilli kompanije koje su tokom 2019.godine ostvarile odlične rezultate u procesu selekcije i regrutacije. Ovom prilikom smo odražali mali koktel kako bi prvoplasiranima uručili specijalna priznanja za odličan rezultat.

Vise o nagradi na linkovima:

„Najbolji proces selekcije kandidata za posao“

u okviru projekta "oceni put do posla" 2019. prema iyboru posetilaca sajta poslovi.infostud.com

Kandidati koji su konkurisali su ujedno prepoznali i nagradilli kompanije koje su tokom 2019.godine ostvarile odlične rezultate u procesu selekcije i regrutacije. Ovom prilikom smo odražali mali koktel kako bi prvoplasiranima uručili specijalna priznanja za odličan rezultat.

Vise o nagradi na linkovima:

„Beogradski pobednik“

za 2016. godinu, koji dodeljuje Privredna komora Beograda

Za trideset godina dodeljivanja nagrada, nagrade „Beogradski pobednik“ i „Plaketa“ ponelo je 191 privredno društvo i oko 60 preduzetnika, pojedinaca i institucija

Vise o nagradi na linkovima:

„Zlatna gazela“

za 2016. godinu, koja se dodeljuje najbrže rastućoj firmi u Srbiji

Zlatna gazela Srbije za 2016. godinu je kompanija "Chemical Agrosava" iz Beograda. Ovo priznanje, kojim međunarodna kompanija "Bisnode" nagrađuje najbolje među najbrže rastućim firmama, prvi put je dodeljeno u Srbiji, na svečanosti održanoj u sredu (18. maja 2016. godine) u Skupštini grada Beograda.

Vise o nagradi na linkovima: