Edit Content

O nama

Agrosava je osnovana 1990. godine u Beogradu. Od samog početka, ideja vodilja bila je stvaranje specijalizovane firme u oblasti zaštite bilja. Ta ideja dovela je do partnerstva i bliske saradnje sa više multinacionalnih firmi, koja traje i danas.

Kontaktne informacije

Samo kvalitetna zaštita pšenice rađa visoke prinose. I to je Postulat.

zaštita pšenice

IMATE NEDOUMICE KAKO DA ZAŠTITE VAŠ USEV? SVRATITE NA KAFU KOD AGROSAVE I SAZNAJTE SVE ŠTO VAS INTERESUJE.

Postoji nekoliko pravila uspešne proizvodnje pšenice, a jedno od njih je nesumnjivo kvalitetna zaštita pšenice od najčešćih i najopasnijih bolesti, kao što su pepelnica, rđa, septorija, fuzarijum.

I sama zaštita pšenice od bolesti ima svoje postulate, jer to je proces i on podrazumeva:

  • praćenje razvoja useva
  • praćenje uslova za razvoj bolesti
  • odabir tačnog vremena kada treba izvršiti tretman
  • odabir pravog preparata
  • efikasna i pravilna primena preparata.

A kada govorimo o maksimalno efikasnoj zaštiti pšenice i postizanju visokih prinosa, tu se priča svodi samo na jedan postulat – Agrosavin sistematični fungicid Postulat.

Kada su gusti i bujni usevi, a visoka temperatura i vlaga, tada možemo da očekujemo pojavu najčešćih bolesti pšenice. Zato je obilazak parcele i praćenje uslova za razvoj bolesti ključno u određivanju vremena primene Postulat fungicida.

Onda kada se ostvare svi uslovi za pojavu bolesti, Postulat primenjujemo u fazi intenzivnog vlatanja pšenice, i to u količini 0, 8 – 1 l/ha.

Delotvorna zaštita pšenice, ali i uljane repice i suncokreta

Fungicid Postulat, pored suzbijanja bolesti pšenice, možemo koristiti i u usevima uljane repice i suncokretu.

U uljanoj repici Postulat se koristi za preventivno suzbijanje bele truleži u količini 0,8 – 1 l/ha. Preporuka je da se koristi početkom cvetanja u dva tretmana, sa razmakom 7-10 dana. Takođe, Postulat se može primeniti i u suncokretu tokom vlažnih, toplih leta za suzbijanje bele truleži i sprečavanje raspadanja glavica, takođe u količini 0,8 – 1 l/ha. Primenjuje se u fazi intenzivnog porasta suncokreta.

Za sve ratare koji ne žele da im rod bude desetkovan, već da u vreme žetve budu zadovoljni postignutim prinosima – Postulat je rešenje.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Wr8woGMWkK4[/embedyt]

„Nagrada AAA Platinasta izvrsnost“

za 2021. godinu, sertifikat bonitetne izvrsnosti dun & bradstreet

Ovim sertifikatom Dun & Bradstreet Srbija potvrđuje da je subjekat postigao međunarodni standard bonitetne izvrsnosti i spada u grupu najuspešnijih kompanija u Srbiji, koje su najmanje tri godine zaredom ostvarile pravo na Zlatni AAA sertifikat.

Vise o nagradi na linkovima:

„Evropski Platinum AAA sertifikat“

za 2020.godunu, jedan od najprestižnijih sertifikata o bonitetnoj izvrsnosti u Evropi - Kreditni rejting Gold AAA

PLATINUM AAA sertifikat izdaje Bisnode AB Švedska, vodeća evropska firma za procenu poslovnog boniteta.Po identičnim i vrlo strogim kriterijumima, sertifikat za bonitetnu izvrsnost poslovanja Bisnode grupa dodeljuje u 30 zemalja Evrope.

Vise o nagradi na linkovima:

„Environmental Respect Award“

2014. godina, nagrada za očuvanje okoline dodeljena u SAD od DuPonta

Kandidati koji su konkurisali su ujedno prepoznali i nagradilli kompanije koje su tokom 2019.godine ostvarile odlične rezultate u procesu selekcije i regrutacije. Ovom prilikom smo odražali mali koktel kako bi prvoplasiranima uručili specijalna priznanja za odličan rezultat.

Vise o nagradi na linkovima:

„Najbolji proces selekcije kandidata za posao“

u okviru projekta "oceni put do posla" 2019. prema iyboru posetilaca sajta poslovi.infostud.com

Kandidati koji su konkurisali su ujedno prepoznali i nagradilli kompanije koje su tokom 2019.godine ostvarile odlične rezultate u procesu selekcije i regrutacije. Ovom prilikom smo odražali mali koktel kako bi prvoplasiranima uručili specijalna priznanja za odličan rezultat.

Vise o nagradi na linkovima:

„Beogradski pobednik“

za 2016. godinu, koji dodeljuje Privredna komora Beograda

Za trideset godina dodeljivanja nagrada, nagrade „Beogradski pobednik“ i „Plaketa“ ponelo je 191 privredno društvo i oko 60 preduzetnika, pojedinaca i institucija

Vise o nagradi na linkovima:

„Zlatna gazela“

za 2016. godinu, koja se dodeljuje najbrže rastućoj firmi u Srbiji

Zlatna gazela Srbije za 2016. godinu je kompanija "Chemical Agrosava" iz Beograda. Ovo priznanje, kojim međunarodna kompanija "Bisnode" nagrađuje najbolje među najbrže rastućim firmama, prvi put je dodeljeno u Srbiji, na svečanosti održanoj u sredu (18. maja 2016. godine) u Skupštini grada Beograda.

Vise o nagradi na linkovima: