Edit Content

O nama

Agrosava je osnovana 1990. godine u Beogradu. Od samog početka, ideja vodilja bila je stvaranje specijalizovane firme u oblasti zaštite bilja. Ta ideja dovela je do partnerstva i bliske saradnje sa više multinacionalnih firmi, koja traje i danas.

Kontaktne informacije

Kako da vam suzbijanje korova u soji bude 100% uspešno?

suzbijanje korova u soji

Usled zabrane korišćenja pojedinih preparata na koje su proizvođači navikli, dolazimo u situaciju da se moramo prilagoditi novim okolnostima i menjati tehnologiju za suzbijanje korova u soji.

Agrosava ima rešenje.

U pitanju je jedan kompletan preparat, Albion, na bazi dve aktivne materije, koji se primenjuje za korove u soji. Vrlo je bitno što ga možete primeniti u bilo kojoj fazi soje, prateći porast korova.

Kada je soja u fazi prostih listova, krenuti sa prvim tretmanom, odnosno kombinacijom sledećih preparata: Albion, Piano i ES Plus. Piano se dodaje kao preparat koji pojačava dejstvo na veoma otporne korove koji se teško suzbijaju, kao što su pepeljuga, štir, ambrozija. Kombinacijom ova dva preparata i primenom na korove dok su mali, proizvođači mogu očekivati izvanredne rezultate. Takođe, ovim preparatima treba dodati i okvašivač ES Plus, čime se postiže bolja usvojivost i pokrovnost preparata na listu.

Svi pomenuti preparati su efikasni za suzbijanje korova u soji, ali nijedan 100%. Tek njihovom kombinacijom postiže se 100% efekat na korove.

U drugom tretmanu koristi se ista kombinacija preparata, pri čemu se može dodati i 1l Savazona, kako bi se pojačao efekat herbicida. Na taj način uspešno delujemo na velike korove.

Treba napomenuti da je preporuka da proizvođači, posebno iz regiona Vojvodine, primenjuju i preparat Wuxal Top 5 uvek kada rade zaštitu ratarskih useva od korova. Obzirom da je voda u Vojvodini mahom alkalna, ovaj preparat deluje kao regulator ph vrednosti vode i smanjuje ph na 6,5 – 6,8. Kada je takav ph rastvora bolja je usvojivost svih elemenata.

Dakle, ova kombinacija preparata – Albion, Piano, ES Plus – je dobitna kombinacija kojom se postiže izuzetno efikasno suzbijanje korova u soji. I ne samo to, ova kombinacija je i ekonomski isplativa i samim tim pogodna za svakog proizvođača.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=swPcUUAFcqw[/embedyt]

„Nagrada AAA Platinasta izvrsnost“

za 2021. godinu, sertifikat bonitetne izvrsnosti dun & bradstreet

Ovim sertifikatom Dun & Bradstreet Srbija potvrđuje da je subjekat postigao međunarodni standard bonitetne izvrsnosti i spada u grupu najuspešnijih kompanija u Srbiji, koje su najmanje tri godine zaredom ostvarile pravo na Zlatni AAA sertifikat.

Vise o nagradi na linkovima:

„Evropski Platinum AAA sertifikat“

za 2020.godunu, jedan od najprestižnijih sertifikata o bonitetnoj izvrsnosti u Evropi - Kreditni rejting Gold AAA

PLATINUM AAA sertifikat izdaje Bisnode AB Švedska, vodeća evropska firma za procenu poslovnog boniteta.Po identičnim i vrlo strogim kriterijumima, sertifikat za bonitetnu izvrsnost poslovanja Bisnode grupa dodeljuje u 30 zemalja Evrope.

Vise o nagradi na linkovima:

„Environmental Respect Award“

2014. godina, nagrada za očuvanje okoline dodeljena u SAD od DuPonta

Kandidati koji su konkurisali su ujedno prepoznali i nagradilli kompanije koje su tokom 2019.godine ostvarile odlične rezultate u procesu selekcije i regrutacije. Ovom prilikom smo odražali mali koktel kako bi prvoplasiranima uručili specijalna priznanja za odličan rezultat.

Vise o nagradi na linkovima:

„Najbolji proces selekcije kandidata za posao“

u okviru projekta "oceni put do posla" 2019. prema iyboru posetilaca sajta poslovi.infostud.com

Kandidati koji su konkurisali su ujedno prepoznali i nagradilli kompanije koje su tokom 2019.godine ostvarile odlične rezultate u procesu selekcije i regrutacije. Ovom prilikom smo odražali mali koktel kako bi prvoplasiranima uručili specijalna priznanja za odličan rezultat.

Vise o nagradi na linkovima:

„Beogradski pobednik“

za 2016. godinu, koji dodeljuje Privredna komora Beograda

Za trideset godina dodeljivanja nagrada, nagrade „Beogradski pobednik“ i „Plaketa“ ponelo je 191 privredno društvo i oko 60 preduzetnika, pojedinaca i institucija

Vise o nagradi na linkovima:

„Zlatna gazela“

za 2016. godinu, koja se dodeljuje najbrže rastućoj firmi u Srbiji

Zlatna gazela Srbije za 2016. godinu je kompanija "Chemical Agrosava" iz Beograda. Ovo priznanje, kojim međunarodna kompanija "Bisnode" nagrađuje najbolje među najbrže rastućim firmama, prvi put je dodeljeno u Srbiji, na svečanosti održanoj u sredu (18. maja 2016. godine) u Skupštini grada Beograda.

Vise o nagradi na linkovima: