Pogon za proizvodnju plastične ambalaže proizvodi boce za potrebe Agrosave (proizvodnja agrohemikalija), ali i uslužno, za potrebe kupaca. Godišnji kapacitet je od 3,5 do 4 miliona boca u zavisnosti od vlastitih potreba i zahteva kupaca. U proizvodnom programu su boce zapremine od 50 ml, 100 ml, 250 ml, 1 L, 5L i 10L. Pojedini naši proizvodi poseduju UN sertifikat za pakovanje i transport opasnih materija.

Proces prozvodnje odvija se na tri mašine renomiranog nemačkog proizvođača BEKUM. U mogućnosti smo da proizvedemo ambalažu u dva kvaliteta: 1-Jednoslojna ambalaža proizvodi se od čistog polietilena. 2-Za pakovanje jako agresivnih proizvoda, postupkom Co-extruzije proizvodi se ambalaža u čiji sastav ulaze specijalni materijali kao što su Admer i Eval.

Usled automatizovanog procesa proizvodnje, proizvodnja se odvija 5 do 6 meseci u kontinuitetu, gde u toku jedne smene radi jedan ili  dva zaposlena.

Tehnološki postupci i automatizacija koju primenjujemo u poizvodnji ambalaže, u mnogome utiču na smanje emisije ambalažnog otpada, koji se koristi za pakovanje agrohemikalija.

U Šimanovcima 04.03.2022