Agrosava na sajmu zapošljavanja u Novom Sadu

Vesti

Objavljeno:

Objavljeno:

Novosti
Sajam Zaposljavanja Cover

Na Poljoprivrednom fakultetu je nedavno održan prvi sajam posvećen zapošljavanju, namenjen studentima, ali i svima onima koji su u potrazi za poslom u oblastima poljoprivrede, vodoprivrede, veterine i agroekonomije. Pored predstavljanja kompanija, posetiocima je omogućeno i učešće u raznim radionicama i tribinama, čiji je cilj da ojačaju mlade ljude i pomognu im da lakše pronađu svoje mesto na tržištu rada.

Jedna od kompanija koja se istakla na ovom sajmu je i Agrosava, koja je predstavila svoju ponudu i pružila priliku posetiocima da saznaju više o mogućnostima zapošljavanja u ovoj kompaniji.

sajam zaposljavanja u novom sadu, agrosava

Agrosava  je, jedna od vodećih kompanija u oblasti poljoprivrede u našoj zemlji, poznata po visoko kvalitetnim proizvodima i uslugama.

Predstavnici stručne podrške Agrosave delili su svoje znanje i iskustvo sa studentima i ostalim posetiocima, pružajući im savete o tome kako da uspešno započnu karijeru u poljoprivredi.Stručna podrška Agrosave uvek je otvorena da pruži podršku mladim ljudima koji žele da se bave poljoprivredom ili agroekonomijom.

Agrosava je kompanija, spremna da daje prilike i ulaže u usavršavanje i razvijajnje mladih ljudi koji tek ulaze u svet poljoprivrede.

Najnovije novosti