Kvalitetno i dugoročno poslovanje je stub srpskog prosperiteta

Vesti

Objavljeno:

Objavljeno:

Novosti
Agrosava

Srbija može da se pohvali sa kompanijama koje posluju četvrtu deceniju i time predstavljaju stabilnost i ponos ove zemlje. Kompanija koja je još 90-tih prepoznata od strane svetskih lidera, proizvođača sredstava za zaštitu bilja iz Agro industrije kao što su BASF i BAYER Crop, jeste prvi predstavnik ove branše u Srbiji, zadovoljavajući sve svetske standarde. Nakon par godina saradnje sa svetskim brendovima, Agrosava započinje sopstvenu proizvodnju sredstava za zaštitu bilja kao i semensku industriju kukuruza i pšenice. 

Kompanija koja je dugo proizvodila za velike brendove, angažuje domaću stručnu službu i proizvodi proizvode kao rezultate najboljih rešenja za domaće tržište. Nakon dve godine domaćeg razvoja, počinje da izvozi srpsku robu na 25 tržišta širom Evrope i Azije. Kompanija Agrosava, posluje 33 godine, i trenutno predstavlja jednu od najprofitabilnijih domaćih kompanija u proizvodnji pesticida i hibrida, pružajući stabilnost i sigurnost svojim zaposlenima. Prepoznata je od strane PKS-a i svetskih kompanija za ocenjivanje boniteta i poslovanja.

Menadžment Agrosave ima politiku poslovanja da ceni stručnost, lojalnost i profesionalizam u kompaniji i u skladu sa tim postoje radnici koji su ovih dana dobili i priznanja za 30 godina saradnje. Stabilnost i kolegijalna komunikacija je na vrlo visokom nivou, a to jeste interni pokazatelj uspeha. Zalažu se za kvalitetno i dugoročno poslovanje, što je ključno za uspeh u bilo kojoj oblasti, a posebno u poljoprivredi. Njihova strast prema ovoj industriji i njihovo iskustvo u poslovanju omogućavaju im da se brinu o plodnoj zemlji i da donose prvoklasne proizvode na tržište. 

Njihovi proizvodi su poznati po svom kvalitetu i pouzdanosti, a njihovi stručnjaci, od kojih su petoro doktori nauka, jesu garancija za uspeh. Misija i cilj kompanije jeste da opravda višedecenijski motiv i slogan „Život u sigurnim rukama“ koji pružaju poljoprivrednicima, korisnicima krajnjeg proizvoda i svima nama koji živimo, a i konzumiramo plodove poljoprivrede.

Njihova priča počinje davne 1990. godine, a 6 godina kasnije počinju sa proizvodnjom u malom pogonu u Šimanovcima. Počeli su sa dva zaposlena, a danas broje na preko 300 među kojima su visokoobrazovani stručnjaci raznih profila koji svojim znanjem, iskustvom i savetima predstavljaju siguran oslonac za svakog poljoprivrednog proizvođača. U sklopu fabrike imaju i centar za doradu semena sa sušarom i skladištem za seme kapaciteta 5.000 paletnih mesta, pogon za proizvodnju plastične ambalaže, štamparija, laboratorije, kao i distributivni centar za pesticide površine 1,6 ha.

27. januara ove godine, proslavili su svoj 33. rođendan i Sveca čije ime sa ponosom nose duže od tri decenije – Svetog Savu. Kako navode, više od 300 predstavnika ove industrije, prisustvovalo je proslavi prošle nedelje. Proslava je bila idealna prilika za druženje, zabavu i jačanje poslovnih veza.

Agrosava

Generalni direktor, Petar Mirković je sa nama podelio par rečenica:

“Posvedočili smo velikim poljoprivrednim revolucijama koje su unapredile živote ne tako malog broja ljudi istovremeno menjajući navike i načine na koje obavljamo svakodnevne poslove, pružajući svim našim poljoprivrednicima neslućene mogućnosti. Svakako da smo na tom putovanju rasli, menjali se i ostvarivali ciljeve zajedničkim snagama i sigurno ćemo nastaviti da sanjamo velike snove”.

Agrosava

Podsetimo, treću godinu zaredom, Agrosava je ponosni dobitnik AAA Zlatnog sertifikata bonitetne izvrsnosti. Ova prestižna nagrada svrstava Agrosavu u svega 4% poslovnih subjekata unutar Republike Srbije koji dostižu standard zlatne bonitetne izvrsnosti.

Najnovije novosti